Leskist Intelino

Intelino

Met de leskist Intelino Kun je op een laagdrempelige manier programeren. Iedereen kent de houten speelgoed trein en die mag natuurlijk ook niet ontbreken in je klas. De Intelino smart train maakt het spelen met treinen nog leuker. Jonge kinderen maken niet alleen een eigen treinrails, maar programmeren de trein ook nog. Leuk en leerzaam speelgoed voor in de klas en thuis.  

Leerdoelen 

  • Het kind kan een algoritme uitvoeren. 
  • Het kind kan instructies of regels op volgorde zetten.  
  • Kinderen kunnen een spoor bouwen met houten rails en de rails van Intelino. Met de apart verkrijgbare connectoren rijdt de trein zo verder op hout.  

 

Kerndoelen 

  • Kerndoel 24: De leerlingen leren praktische en formele reken-wiskundige problemen op te lossen en redeneringen helder weer te geven. 
  • Kerndoel 45: De leerlingen leren oplossingen voor technische problemen te ontwerpen, deze uit te voeren en te evalueren. 
Inhoud:

De set wordt geleverd met 4 individuele railkits die, samen met een slimme trein, kunnen worden gebruikt door groepen van maximaal 3 leerlingen per trein + railkit. Elke trackkit bevat een veelzijdige verzameling trackelementen ter ondersteuning van een breed scala aan activiteiten en lessen voor zowel schermloos als verbonden leren. De meeste baanindelingen die door elke kit worden ondersteund, zijn ontworpen om te passen op een activiteitstafel van gemiddelde grootte van 120 x 60 cm.

Let op!

Reserveren doe je zo

Aan de rechterkant van deze pagina vind je een kalender en een invulformulier. Vul de gegevens in en verzend het formulier.

 

Reserveer de kist maximaal 3 weken.

Een leskist kan je voor een periode van 1,2 of 3 weken lenen. Een reservering is altijd van donderdag tot donderdag.

 

Je ontvangt een bevestiging via de mail

Na het reserveren ontvang je een email dat je reservering is ontvangen. Als STO je reservering heeft goedgekeurd ontvang je hiervan bericht.

 

Brengen en halen doet Rene Bakker op donderdag

Je gereserveerde kist wordt altijd op donderdag gebracht en weer opgehaald. De kist zelf ophalen is dus niet nodig! Zorg ervoor dat hij na gebruik klaarstaat voor Rene.

 

Heb je vragen of wil je de leskist verlengen (als de planning het toelaat)?

Vragen over je reservering of over een leskist kan je stellen aan Rene Bakker of Judith Hoogma via leskisten@sto-nopurk.nl

Eigenschappen

Doelgroep
  • Groep-3-en-4
Soort
  • Leskist
10 werelden van techniek
  • Energie, Water & Veiligheid
Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

First Name*:

Last Name*:

Email*:

Naam school*:

Adres*:

Postcode*:

Aantal leerlingen*:

Beveiliging*:
captcha