Save the date voor 12 of 13 februari 2024!

Aanmelden

What’s in it for me….?

….Inspiratie voor de toekomst, juist in jouw vakgebied. Een programma dat je ogen opent, je vragen stelt, je aan het denken zet…. That’s in it for you!

Save the date voor 12 of 13 februari 2024!

Ga jij ‘aan’ op onderwerpen als kunstmatige intelligentie, ethiek, sociale veiligheid en samen (net)werken in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Uitdaging

Er staan ons vele ontwikkelingen en uitdagingen te wachten, zowel in de regio als daarbuiten. Denk aan Port of Urk, een onderwijscampus en de aanleg van de Lelylijn. Ook uitdagingen als personeelstekort en de bijdrage van innovatie in relatie tot bijvoorbeeld ethiek zijn onderwerpen waar we graag samen over nadenken om tot gezamenlijke oplossingen te komen.

Wij zijn Sterk Techniek Onderwijs Noordelijk Flevoland. Jij bent diegene die ons kan helpen om de toekomst van onze regio en dus ook voor onze leerling en medewerker nog beter te maken. Heb jij hier ideeën over? Meld je dan aan voor dit evenement en beleef met ons Huis van Sarah:

In Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over onder andere kunstmatige intelligentie en ethiek, sociale veiligheid, samenwerken en (klant) gericht opleiden. Kortom de toekomst van deze wereld in relatie tot Techniek & Technologie en wij zijn op zoek naar jouw wensen en ideeën hierover.

Kom inspiratie opdoen, ventileer je ideeën en ga in gesprek. We nodigen je van harte uit voor ons event op 12 of 13 februari 2024. In verband met beperkte ruimte bieden we hetzelfde programma op deze 2 dagen aan (max. 120 personen per dag).

Programma

15.30 uur            Locatie open/aanvang
16.00 uur            Welkomstwoord
16.15 uur            Voorstelling Huis van Sarah inclusief pauze
18.45 uur            Diner / delen van gedachten en ideeën voor de regio
20.00 uur            Afsluiting

Locatie

Aeres Emmmeloord, De Balkan 16, 8303 GZ Emmeloord

 

Doe je mee? Meld je dan aan! Jouw mening telt!

Ken je iemand die ook deze uitdaging aan durft te gaan? Meld die persoon dan ook aan en neem hem/haar mee. Na het indienen van je aanmelding krijg je de mogelijkheid om nog iemand aan te melden.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.