Innovatiecluster Noordoostpolder

Innovatiecluster Noordoostpolder 

Metaal, wat kun je ermee? Wij laten je graag zien hoe we onderdelen/constructies maken voor onder andere machines, vrachtwagens en de bouw van kantoren. Onze deuren staan open om aan onze jeugd te laten zien wat je met metaal kunt doen zoals plaatwerk, constructie en verspaning. En, waar mogelijk, gaan we vooral ook doen! Dus, handen uit de mouwen en ervaar hoe leuk het is. 

 

Wij doen aan maatwerk, ook voor excursies, gastlessen en stages. Heb je interesse, neem vooral contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek! 

 

Wie zijn wij? 

Het Innovatiecluster Noordoostpolder is een initiatief van negen maakbedrijven in de polder. Wij bundelen onze krachten en gaan met elkaar aan de slag door samen te leren en te innoveren. Een van onze doelstellingen is het interesseren van jeugd voor de techniek. Daarvoor leggen we graag de verbinding met het onderwijs en staan open voor het verzorgen van gastlessen, excursies en stages. 

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste en betrokken medewerkers van onze clusterbedrijven Polder Staalproducties, MCM, Kampstaal, Kamplacon, Suplacon, Zuidberg, AW Machinery, Zuidberg, Geesinknorba en NLR.  

Contact:

Contactpersoon: Jantien van Eerten – projectleider 

Mailadres: secretariaat@icnop.nl 

Telefoonnummer: 06-51965731 

Website Innovatiecluster

Eigenschappen

Soort
  • Excursie
10 werelden van techniek
  • Ontwerp, Productie, Wereldhandel & Logistiek